Family Apartman

Family sobe u MaYa Apartments su savršen izbor za porodice koje traže moderno i udobno mesto za boravak u Haniotiju. Sve sobe su klimatizovane, čiste i svetle, sa kompletno novim nameštajem u spavaćoj, dnevnoj i kuhinji. U svakoj sobi postoji funkcionalna kuhinja sa novim posuđem i espressomatom, kao i kupatilo sa kozmetikom i fenom.

Gosti koji odsedaju u Family sobama mogu uživati u svim modernim pogodnostima, uključujući smart TV i ADSL internet brzine do 20mbps. Velika terasa od 10 kvadrata, opremljena novim baštenskim garniturama, nudi predivan pogled na okolne masline i omogućava gostima da uživaju u toplini sunca i prijatnom vazduhu Halkidikija.

Ove sobe su posebno prilagođene za porodice, nudeći udoban prostor za sve članove porodice da se odmore i opuste nakon dugog dana na plaži ili obilaska lokalnih atrakcija. Takođe, sobe su bezbedne i imaju osvetljen prilaz nocu.

Ukratko, MaYa Apartments Family sobe su savršen izbor za porodice koje žele da se osećaju kao kod kuće dok istražuju sve što Hanioti i Halkidiki imaju da ponude.

Galerija